Rendészeti asszisztensből színésznő

2016-04-26 01:01:00 superadmin

hírkép

A Középsuli sorozat 23. részében is feltűntek új szereplők, köztünk Anita, aki többek között azt is elmesélte, hogy korábban rendészeti asszisztensként dolgozott, de miután elköltöztek, nem akart rögtön visszamenni egy irodába dolgozni, így szabadúszónak állt.



Jelenleg hostess és modell munkákat is elvállal. A Középsuli brand néhány rendezvényén is részt vett már. Legutóbb például az Arany Glóbusz Kupán számolta a játékosok pontjait, ahol Rozival is sikerült összebarátkoznia, de már az Ezüstpart Szépe versenyre is jelentkezett, ahová a Középsuli sorozat szereplői is elutaznak. Anita nagyon reméli, hogy sikerül bekerülnie a versenyzők közé. Teljesen pozitívan áll a versenyhez, úgy érzi, jó esélyekkel indulna, és abszolút nem érzi magát szégyenlősnek.

Szabadidejében szeret kutyákkal foglalkozni. Egyik barátnőjével még önkéntes munkákat is szoktak vállalni egy állatmenhelyen. Saját kutyáival is rengeteget törődik. A három eb közül az egyiket már sikerült is betanítania. Önmagát egy nagyon közvetlen embernek tartja, akivel az emberek hamar megtalálhatják a közös hangot.