Nyáron indul az I. Motoros Borok Útja Rallye

2016-05-03 15:41:00 O.Kristof

hírkép

Idén nyáron rajtolnak el a motorok június harmadikán, reggel nyolc órakor a budapesti Kincsem Parkból. A kétnapos esemény során a versenyzők 400 kilométert tesznek meg és – szigorúan a vezetés után – Magyarország legkiválóbb borait kóstolják végig. Mindehhez pedig a Vespa kedveskedik jubileumi kiadású motorokkal – fennállásának 70. évfordulója alkalmából.

 



 

A már ismert Magyar Borok Útja Rallye-hoz hasonló színvonallal és élménykínálattal rajtol el idén az első Motoros Borok Útja Rallye. A körülbelül hetven motorból, így utasokkal együtt nagyjából száz emberből álló mezőny a nyár első hétvégéjén indul útnak. Az eseményen a motorozás és borkóstolás mellett lehetőség lesz baráti és üzleti megbeszélésekre. A sportolókból, celebekből és üzletemberekből álló motorosok közt többek között olyan hírességek is lesznek, mint Kis Viktória, motorversenyző, Polyák Lilla énekes-színművésznő, Semmi-Kis Tünde, a Miss World Hungary 2005 szépségkirálynője és kaszkadőr, Árpa Attila producer, Hajas László mesterfodrász, Harsányi Levente műsorvezető és ifj. Albert Flórián, egykori labdarúgó.

“Két nap alatt körülbelül 10 borászatot tervezünk bemutatni. Pénteken a Mátrai, szombaton az Egri Borvidéken motorozunk, a vasárnapot pedig kötetlen, szabad programmal töltjük. Az első Motoros Rallye-ra több meglepetéssel is készülünk. Örömmel számolhatunk be arról, hogy a hetvenéves jubileumát ünneplő ikonikus olasz Vespa motorgyár 50 motort ajánl fel versenyzésre, mellyel azok a szerencsések indulhatnak, akik időben regisztrálnak az I. Motoros Borok Útja Rallye-ra” – mondta el Megay Róbert Péter, a szervezőbizottság elnöke.

A Pesti Vigadóban megrendezett sajtótájékoztatón elmondták, hogy bár nagyon gyorsan telnek be a helyek, ha gyorsak vagyunk, még lehetőségünk lehet elcsípni egy Vespa motort. További információ a Magyar Borok Útja Rallye oldalán található.