Hagyomány és pisztráng reggelire

2016-05-25 06:55:00 seifert.p

hírkép

Lassan egy hónapja nyílt a Ritz-Carlton Erzsébet téri szállodája. A szállodálánc honlapján decens előkelőséggel ajánlják a hotelt. A TripAdvisor értékelése 4,5, ami kimondottan jónak mondható.



Mindössze egy vendég volt eddig elégedetlen a budapesti Ritz-Carlton szállodával Ő is a reggeli büfé szervízét tartotta gyengének. Úgy vélte, hogy kicsit elkapkodták a nyitást. A többi vendég inkább áradozott. Az külön érdekesség, hogy az egyik pont a reggeli pisztrángot emelte ki, amelyet a másik kifogásolt.

Az Urbanista blog még áprilisban írt a hotelről. Nekik nagyon tetszett, hogy a minibár mellett minden szobában van egy kis beépített szuvenírbolt is.

 

A hotlelánc amúgy a Dunát és a történelmi emlékeket állítja ajánljójának középpontjába. A hagyományt emelik ki és a páratlan budapesti látnivalókat, amelyek pár lépésre találhatók a hoteltől.

Az Erzsébet tér és a Deák Ferenc utca között található épület amúgy az Egyesült Arab Emírségekben székelő Al Habtoor-csoport tulajdona, a hotelt 2015-ig a Le Méridien-szállodalánc üzemeltette. Az arabok kezében van a Duna-korzón található InterContinental is.