Segélyből tengődik Muhammad Ali 43 éves fia.

2016-06-05 09:20:00 seifert.p

hírkép

Szociális segélyből tengődik Chicagóban Muhammad Ali junior, a boksz legenda 43 éves fia. Parkinson kóros anyai nagyapjáról ő gondoskodik. Ott volt apja mellett a kórházban a boksz legenda halála előtt, de kapcsolatuk minimálisnak sem volt tekinthető.



Olyan mintha nem is lenne apám!- mondta egy interjúban két évvel ezelőtt. Akkor nem tette közzé a kínos nyilatkozatot az apja iránti tiszteletből, de most a brit Daliy Mail megszerezte azt. Az interjúból kiderül: ifjabb Muhammad Ali, aki a boksz legenda egyetlen élő fia, nyomorog Chicagóban. Apjától egy centet sem kapott. De nem hibáztatja őt. Mindenért a Parkinson kórt teszi felelőssé, mely végül végzett a legyőzhetetlen bajnokkal.

32 éven át küzdött a Parkinson kórral Muhammad Ali, akit 74 éves korában ért a halál. Fia apja legutolsó nejét hibáztatja azért, hogy a családi kapcsolat megromlott. Élete utolsó éveiben felesége döntött a boksz legenda helyett hiszen Muhammad Ali beszélni is alig tudott már.

Az orvosok valószínűnek tartották, hogy azért kapta meg viszonylag fiatalon a Parkinson kórt, mert rengeteg ütés érte a fejét. Fiát megkérdezték: nem fél-e attól, hogy ő is megkapja a Parkinson kórt?

A 43 esztendős ifjabb Muhammad Ali, aki szintén Parkinson kóros nagyapját ápolja Chicagóban, kijelentette: nem félek a Parkinson kórtól, csakis Istentől félek!