Újabb ember halt meg a komlói gázrobbanásban

2016-06-16 14:36:00 seifert.p

hírkép

Meghalt a szerda esti komlói garázsrobbanás második sérültje - értesült csütörtökön a bama.hu. A hírportál információi szerint a szerencsétlenség harmadik sérültjét intenzív osztályon ápolják.



A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-nek azt mondta, az elsődleges vizsgálat szerint a balesetet benzingőz berobbanása okozta.

Az MTI úgy értesült, hogy a helyszínen meghalt sérült egy 19 fiatalember volt, és a másik halálos áldozat, valamint az eset harmadik sérültje is hasonló korú férfi.

A robbanás a Bányász utca egyik garázsában történt. A tüzet eloltották a tűzoltók, akik két sértetlen gázpalackot is kihoztak az égő helyiségből.

Popovics Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel közölte: bűncselekmény gyanúja egyelőre nem merült fel, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Az áldozatok hozzátartozói, barátai a Facebookon szerveznek az elhunytak emlékére gyertyagyújtást csütörtök este nyolc órától a szerencsétlenség helyszínére.