A Spiritet még Niklai Ákossal betettük az első helyre a wellnesshotelek közé a Top 50 magyar hotelben, azóta még jobb lett. Az Onyx étterem remek, olyan muflonsültet produkáltak, hogy azt csak a szilveszteri őzgerinc múlta felül.
De nézzük a kedvenceket: marinált lazac narancsos zöldborsban forgatva, aszalt gyümölcsös libamáj pástétom, őzpástétom felhőfülgombával, chilis-almás libamáj, malac sörben sütve, ananászos-póréhagymás garnélarák, borjúgerinc kecskesajttal, hozzá gesztenyés kelbimbó.
A desszertekről pedig meséljen a kép. Összességében a Spirit konyhája pazar, az egész hotel rengeteget fejlődött, a szilveszteri mulatságot semmi sem zavarja meg, hisz a számlát is csak másnap kell kifizetni. Persze olyankor majd, ha valaki nem ajándékba kapta a bulit, szeretné azt hinni, hogy az nem a végösszeg, hanem csak egy telefonszám. De New Yorkban a Times Square-nél tízszer ennyit kell fizetni, hogy odalapulhass a bár üvegablakához, s ne a hidegben fagyoskodva nézzed, amint Mariah Carey belesül a számába. Pedig ott élményfürdő sincs, ahol másnap összerakhatja habtestét a kedves vendég.