A templomtól a színpadig

2017-01-27 01:01:00 superadmin

hírkép

Keke Palmer amerikai énekesnő, színésznő és divattervező. 1993-ban született Harvery városában. Szülei egy színi iskolában találtak egymásra, hiszen fiatalabb korukban mindketten a színészettel kacérkodtak. Keke eleinte még templomban énekelt, mára már saját színpadi show műsorokat ad elő.



Kilenc évesen jelentkezett az Oroszlánkirály című színdarabba. A Birkanyírás 2-ben láthattuk először filmvásznon, mely szereplést követően családjával Kaliforniába költöztek, hogy befuthasson színésznőként. Nem hagyta abba az éneklést sem. Első kislemeze All my Girlz volt, amit többen is falhasználtak betétdalnak. 2006-ban a Disney Chanelen már az egyik főszerepet kapta meg Corbin Bleu mellett. 2007-ben Samuel L.Jackson és Eva Medes mellett szerepelt A Tiszta vér című műben. A nagy áttörést viszont a Nickelodeon csatornának köszönheti, ahol címszerepet kapott a True Jackson című sorozatban, sőt a sorozat főcímét is ő énekelte fel.

A színész-énekesnőre gyakran mondják, hogy kiköpött úgy néz ki, mint a barbadosi sztár, Rihanna. Keke a haját is ugyanolyan gyakorisággal változtatja és festi, mint Riri. A képek alapján döntse el mindenki maga, egyet ért-e ezzel a hasonlósággal.