Nagy Ervin odaszólt egy bulvárlapnak

2017-06-24 10:08:00 seifert.p

hírkép

Remélem történelmet írunk a Kincsemmel – mondta Nagy Ervin az I/I Azurák Csabával című műsorban. A film főszereplője a TV2 adásásban felidézte azt a történetet, amely arról szól, hogy egy balesetet szenvedő nő a film megnézése után tanult meg újra járni. A színész úgy fogalmazott, hogy ekkor sírhatnékja támadt. Mindazonáltal örül a kasszasikernek is.



A beszélgetés során szóba került Nagy Ervin magánélete is. Szerinte már túl van a válás nehézségein. Ennek kapcsán fontosnak tartotta megemlíteni, hogy lánya jól viseli a helyzetet. Olyannyira, hogy a nyáron bérel egy lakóbuszt és ezzel járják majd be az Adriát. Azt azonban megjegyezte, hogy nem boldog attól, ha "a Ripost elkezd róla irogatni feleslegesen".

Azurák Csaba megemlítette, hogy mindketten 40 évesek és lányos apukák, majd azt kérdezte, hogy mit tesz majd, ha a lánya közelében elkezd sündörögni majd egy olyan sármőr, mint az édesapja. Én ebben a kérdésben kemény apuka vagyok, bár a lányom csak 7 éves – vélte Nagy Ervin. Már most is figyeli a 7-8 éves fiúkat és jelezi nekik, hogy „itt azért nem szabad mindent”. Az amúgy 9 és 11 éves lányok édesapja, Azurák Csaba köszönte a hasznos útmutatást és sok szerencsét kívánt maguknak ezen a területen is.