Újabb kezdeményezés

2017-10-26 17:31:00 superadmin

hírkép

Nem kötelező és még tanár sincs a teremben. Így zajlik az OTP Ready Alapítvány pénzügyi képzése szlovákiai magyar diákoknak. Az ingyenes  szolgáltatást egyre több iskola kéri, több mint 4000 gyereket képeztek már az elmúlt két évben.



Az OTP Ready Alapítvány és a Fáy András Alapítvány interaktív OK módszertana elősegíti, hogy a felnövő generációból egy pénzügyileg kiegyensúlyozott, adósságoktól mentes, biztos anyagi hátterű társadalom válhasson. 
A jelentkező iskolák diákjaihoz kiküldött szakember az iskolai tanár nélkül, interaktívan vezeti be a diákokat a mai sikeres élethez elengedhetetlen pénzügyi ismerekbe. Ez kötetlenséget és nyitottságot biztosít, amely jó alap a felmerülő problémák kibeszélésére, ám a képzést videóra is rögzítik. Tomas Pesek innovatív és inspiráló módszereit alkalmazzák a tantermen kívüli képzésben, kifejezetten a fiatal nemzedékek figyelmét lekötő edukációs lehetőségeket, anélkül, hogy bármely banki szolgáltatást promotánák. 
A szlovákiai OTP Ready Alapítvány 2015 óta biztosít ingyenes oktatást a szlovákiai magyar és szlovák tanítási nyelvű és speciális közoktatási intézmények számára.