Metróval Tunéziába

2017-11-07 09:17:00 Kail

hírkép

Rendhagyó, Tunéziát népszerűsítő kiállítás nyílt a budapesti metrókon.



A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egészen újszerű élménnyel lepi meg a budapesti metrók utazóközönségét. November elejétől egészen év végéig Tunézia meseszép tájaiban gyönyörködhetnek azok, akik az M2-M3-M4 metróvonalak valamelyikén utaznak.

A tunéziai turisztikai hivatal budapesti képviselete 6 magyar fotós szemén keresztül mutatja meg az egzotikus ország szépségeit a magyar utazóközönségnek. Konkoly-Thege György, Fóti Péter, Kiss Gergely, Gyulai Kinga, Bódis Krisztián és Zsoldos Alexandra gyönyörű fotói december 31-ig lesznek láthatóak a M2-M3-M4-es metrószerelvényekben.

A képek olyan mesés tájakra repítik el a metróval utazókat, mint Karthágó, Tunisz, Mahdia, Monasztir, Djerba, Tamarza, Tozeur, Chott el Djerid sóstó, Sidi Bou Said vagy El Jem.

Tunézia alig két órányi repülőútra tőlünk már egy másik kontinens, Afrika egzotikus világát jelenti, türkizkék tengerrel, homokos partokkal, pálmafákkal, kulturális, történelmi és gasztronómiai élményekkel. Most, az őszi szünetben is sok magyar család tölti ott az idejét. Az év utolsó napjáig a budapesti metrókkal utazva bárki kalandozhat egyet Tunézia mesés tájain egy-egy megálló között.