Menekül a Barátok közt

2018-02-05 17:59:00 Kail

hírkép

Több éves trónolás után hagyta ott a saját műsorsávját az eddig kétségkívül népszerű sorozat, a Barátok közt. Az RTL Klub több szakmabeli szerint azért döntött így, mert a TV2 imponáló magabiztossággal elhódította a nézőit.



Az általunk megkérdezett filmes szakember szerint ez számszerű és látványos bizonyíték arra, hogy nagy sikert ért el a produkciókat gyártó IKO, Rákosi Tamás vezetésével.

Alig néhány hete indult a TV2 vadonatúj sorsfordító vetélkedője, a Piramis, s máris meghódította Magyarországot. Napról napra láthatjuk, hogy elképesztő érzelmi hullámvasútra szállnak fel azok a játékosok, akik megmásznák a Piramist. A tét óriási: ha nem csak a tudás, hanem a szerencse is a versenyzők mellé szegődik, akár több százmillió forinttal gazdagabban térhetnek haza.

Többek között ennek az új műsornak is betudható, hogy egyre inkább éleződik a verseny a két vezető tévétársaság, a TV2 és az RTL Klub között. A Piramis mellett a másik saját készítésű TV2 műsor, a Pénzt vagy éveket! sem talált legyőzőre.

Az RTL Klubot módfelett idegesíti a TV2 sikere, s egyesek szerint ez az oka, hogy támadják Stohl Andrást, aki tőlük igazolt át a konkurenciához. A becsületet kérik számon a népszerű színészen, ő rangon alulinak tartja, hogy válaszoljon az őt ért támadásra.