Gondolatok a könyvtárban

2011-02-19 12:02:00 superadmin

hírkép

Legutoljára gimiben kellett cikket írnom, teszem hozzá akkor sem a Time magazinról volt szó, csak simán, és kreativitásban gazdag elnevezésű "iskola újság" hasábjain jelent meg az írásom, a nevem felett!



Mondhatnám fölött, hiszen szegeden születtem, ahol ugye ez a szójárás kicsit elterjedtebb, persze nem egészen az én korosztályomban!

Most nehezebb dolgom van, mint anno, hiszen akkor -mi sem természetesebb- az érettségiről fogalmaztam meg a gondolataimat, most pedig magamat is bele kellene szőnöm. Ez azért is nehéz, mert nem igazán szeretek magamról beszélni, ebből adódóan írni sem!

Talán még én sem igazán tudom, hogy mit is kellene megfogalmaznom, az élet ugyebár hosszú, és rögös, van bőven ideje felfedeznie az embernek magát, én utam elején járok, így nem hamarkodhatom el a döntést, hogy mennyi jó fej is vagyok valójában, és persze szerény, ego mentes (jó képű, vicces) és a többi sablon, amit még ide tudunk képzelni!

Nem szeretem a sablon dumát, igazából próbálok ebből kitörni, szeretném magamban megtalálni azt az oldalt, ami nem hasonlítható máshoz, hogy ez végül sikerül-e, hát ezen vagyok, hogy kiderítsem! Persze mindenkinek jól esik, ha valamiben kicsit kitűnik a tömegből, érzi, hogy jó egy dologban, támaszt és pozitív visszajelzést kap az emberektől! Nekem is ez az, amire szükségem van, nem önzőségből, nem mások elöl, akarok elvenni dolgokat! Talán majd most... Ember küzdj, és..etc.

Zárom is soraim mielőtt átmennék önsajnálatba. A vicces, és jó fej oldalam meg elveszik valahol a sorok között, talán majd egy másik alkalommal..