Nyit a Virtuális Utazási Kiállítás

2011-02-26 06:00:00 V.J.

hírkép

Már állnak a standok, készülődnek a résztvevők, rövidesen megnyílik Magyarország első Virtuális Utazási Kiállítása. Csak egy kattintás és szinte a teljes utazási paletta elérhető.



Március 1-én nyitja meg kapuit a Vírtuális Utazási kiállítás, ahol mindenki kedvére válogathat a hazai és külföldi utazási kínálatból. Nem kell tehát utaznunk ahhoz, hogy utazhassunk.

Szeretne utazni, de nem fér bele az idejébe, hogy részt vegyen az utazási kiállításon? Inkább a nyaralásra költené a családi belépőjegy árát? Nincs ideje, hogy Budapestre utazzon? Nem szeretne lemaradni a kedvezményekről és élvezné egy kiállítás nyüzsgő hangulatát? Mindezt akár otthon ülve is megtehetjük. A különleges, egy hétig tartó internetes rendezvényen a látványos virtuális valóság igazán kézzelfogható előnyöket kínál mindazoknak, akik nem tudnak időt szakítani, hogy személyesen látogassank el az idegenforgalom nagy vásárára.

Igazi karibi szigeten válogathatunk a legjobb utazási ajánlatok között, a Virtuális Utazási kiállítás standjainál   Éppen úgy, mint a valóságban  A főoldalon egy karibi sziget hangulata képi világa tárul a látogató elé. Ez maga a vásárváros. Itt állnak a kiállítási standok, melyekre  ráklikkelve, a kiállítók saját arculattal, színvilággal felépített világ vár a látogatókra, tele utazási információval. Kereshetünk úticélokat igényeiknek és pénztárcánknak megfelelően. A kiállítás látogatói. akár a legkonkrétabb ajánlatokat is megtalálhatják és foglalhatnak is.

Míg a valódi utazási kiállítás négy napos. A Virtuális Utazási Kiállítás rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez., Korábban nyit és később zár, hiszen.nagyon sokan a munkahelyükről interneteznek. Ilyenkor sokkal nagyobb a látogatottság. Ha valaki lemaradt a valódi kiállításról, esetleg nem tudott kimenni,  - pedig tervezte - , annak még lesz egy plusz napja. Az egyik különleges előny, hogy a virtuális kiállítás csak hétfőn zár.

Mivel sokan idegenkednek a regisztrációtól, a Virtuális kiállítás területére szabad a belépés.. Egyedi lehetőség, amit a  kiállítás kínál. hogy a konkrét utazási irodákkal is felvehetik látogatók a kapcsolatot. Az így kialakult interaktív kapcsolat révén a későbbiekben is elérhetők lesznek az akciók, a last minute utak, ajánlatok.

Nem hiányoznak a hazai utazási ajánlatok sem, hiszen egyre többen keresik a magyarországi célpontokat. A cél, hogy mindenki megtalálhassa a standok között a számára leginkább megfelelő ajánlatot és szolgáltatást.

A www.utazasikiallitas2011.hu oldalra kattintva megismerhetjük ezt a különleges világot, a Virtuális Utazási Kiállítást.Az oldal egy héten keresztül - március 1-től 7-ig - várja ingyenesen az érdeklődőket.

A világ összes uticélja, csak egy kattintásnyira.