Valentin-napon kérték meg az énekesnő kezét

2019-02-23 09:13:00 Kail

hírkép

Katy Perry és Orlando Bloom már túl van néhány szakításon, de most, úgy tűnik, mégis összeházasodnak. Legalábbis ezt a hírt tette ki Facebook-oldalára a szép menyasszony anyukája.



Minden három éve kezdődött a Golden Globe-díjátadás bálján. A Karib-tenger kalóza és az I Kissed a Girl énekesnője úgy táncolt, ahogy csak összeszokott párok szoktak. A pletykák azonnal megindultak és ők siettek megerősíteni őket. Mindkettőjük népszerűségének jót tett a figyelem. Orlando Bloom újabb nagy szerepeket kapott, Katy Perry pedig több, mint 100 millió lemezt adott el.

Egy darabig mindketten örültek egymás sikereinek és élvezték egymás társaságát, de Orlando Bloom többször is jelezte: nem kíván felhagyni a legényélettel! Ebből aztán több drámai szakítás is lett, de mindez már a múlt. Valentin-napon Orlando Bloom megkérte Katy Perry kezét. Az énekesnő igent mondott. Az időzítés kiváló volt, de arra senki sem venne mérget, hogy a sztárpár bizonyosan révbe jut és hamarosan családot alapít. A Valentin-nap PR kampányaiban semmiképp sem mutat rosszul az eljegyzés. Még akár film is készülhet a viharos szerelmi kapcsolatból, mely immár a házasság felé tart Hollywoodban.