Four Seasons a levegőben

2019-04-29 16:34:00 Kail

hírkép

A régi idők légi utazásának presztízse és csillogása inspirálta az új gép megálmodásánál a tervezőket.



A Four Seasons világ körüli luxuskirándulásának célállomásaira eddig egy koromfekete Boeing 757-essel juthattak el a tehetős vendégek. A szállodalánc bejelentése szerint 2021-től még nagyobb luxusban utazhatnak a fedélzeten, jön ugyanis az Airbus A321 LR, mely az új Airbus NEO család részeként leváltja majd a jelenlegi modellt.

Összesen 48 utast szállít majd a privát gép, amit a régi idők légiutazásának csillogása és presztízse inspirált. A kényelem és a funkcionalitás van fókuszban, egy olyan környezetben, ahol spontán teremthetnek kapcsolatot egymással a vendégek. Ez lesz az eddigi legtágasabb és legszélesebb kabinokkal ellátott gép, fényűző berendezéssel és fürdőrészleggel, kézzel készült bőrszékekkel és egy saját séffel, aki az utazás alatt a világ legfinomabb ételeit készíti majd el a fedélzeten.

Az útvonalat még nem közölték, de a célállomásokon ugyanezt a színvonalat élvezhetik majd az utasok: luxushotelekben szállnak meg és ötcsillagos éttermekben étkezhetnek a leszállás után is. Az élményért viszont borsos árat kell fizetni, hiszen még a mostaninál is drágább lesz az utazás: fejenként 147.000 dollár.