Legendák vacsorája - ünnepel a Gundel

2019-05-08 09:12:00 Kail

hírkép

Minden szempontból egyedülálló módon ünnepli 125. születésnapját a legendás Gundel étterem.  Ön is a megismételhetetlen vacsora 125 vendégének egyike lehet!



A kreativitás sziporkázó, örömteli pillanatait ígéri saját születésnapjára a városligeti étterem. Az eseményről sokáig fognak majd mesélni azok, akik részt vesznek rajta május 21-én.

Egy estére visszatér ugyanis a séflegenda, Kalla Kálmán, aki a rendszerváltás utáni Gundel-feltámadás emblematikus figurája volt. A washingtoni külképviseleten kápráztatta el az akkori nagykövet, Zwack Péter vendégeit fantasztikus ételkölteményeivel. Láng György, a Gundel új tulajdonosa hosszasan csábította haza; Kalla végül a Gundel névnek – és annak, amit ez a név képvisel, – nem tudott nemet mondani.

Kalla Kálmán ezen a megismételhetetlen estén Litauszki Zsolttal, a Gundel jelenlegi executive chef-jével közösen hoz létre maradandó élményt. Nem vetélkednek most, épp ellenkezőleg. Szinergikus együttműködésben a két megszállott, szenvedélyes séf kreációi egy ételsorban érnek össze. Ami a következőképpen néz ki:

Kalla Kálmán meglepetése

Aranymazsolás libamáj duó, kápia lekvár

Csalán veluté fürjtojással

Spárga, hollandi mártás

Litauszki Zsolt meglepetése

Rózsaszínűre sütött őzfilé, konfitált vaddisznópofa, főtt grízes rétes, rebarbara

Túrógombóc Wampetics (mézes tejföl, eper)

Az élményt 125 vendég élheti át. Aki köztük akar lenni, az az info@gundel.hu email címen vagy a +36 1 889 8111 telefonszámon foglalhat asztalt május 21-én este 7 órára. Az élmény ételsor ára 29.125 forint – a menühöz a vendég maga választhatja az italokat.