Milliomoslányt vett el Meghan volt férje

2019-05-14 10:59:00 Kail

hírkép

A 42 éves amerikai filmes éppen akkor nősült meg újra, amikor volt neje, akiből időközben Sussex hercegnője lett, egy kisfiúnak adott életet.



Archie Harrison születésével szinte egy időben rendezte meg az esküvőt Kaliforniában a most 42 éves Trevor Engelson. Új neje a 31 éves szőke Tracey Kurland. Az ifjú hölgy a foglalkozására nézve táplálkozási tanácsadó, de egyben egy amerikai vállalatbirodalom örökösnője is. Apjának sokmilliós vagyona van az Egyesült Államokban.

Meghan Markle és Trevor Engelson Hollywoodban ismerkedtek meg még 2004-ben. A lány kezdő színésznő volt, a fiú pedig segédrendező. Sokáig jártak együtt, míg azután 2011-ben összeházasodtak Jamaica szigetén. Hamar kiderült, hogy az együttélésnek komoly akadályai vannak. A férj Hollywoodban dolgozott, míg Meghan Markle New Yorkban, illetve a világnak azon a részén, ahol épp szerepet kapott. 2013-ban elváltak.

Aztán a kaliforniai színésznő megismerkedett Harry herceggel, az angol királynő kedvenc unokájával. Így lett belőle Sussex hercegnője, aki büszkén mutathatta meg Erzsébet királynőnek a most született dédunokáját.

Mit gondol minderről az exférj? Mulat rajta. Amikor legénybúcsút tartott Miamiben, nyíltan célozgatott arra, hogy Harry hercegnek ő volt az elődje. "Emelem poharam a brit monarchiára! Éljen a királyság! A királyság győzött, a királyság elveszett! Tökmindegy! Lényeg az, hogy továbblépjünk!" - mondta a kissé kapatos exférj Meghan Markle hercegnői karrierjéről a londoni Daily Mail beszámolója szerint.