Dél-Amerika várja Miss Princess-t

2011-03-16 16:03:00 V.J.

hírkép

Szikrázó homokon élvezhetik a dél-amerikai napfényt a Miss Princess 2011-es döntőjének győztesei. A döntőben három percben mutatkozhatnak be a résztvevők.



A 2010-es Miss Princess Hungary, Bernáth Klaudia, a 4. lett a 42 résztvevő versenyző közül. Klaudia kalandokról, luxusról, kényelemről számolt be. A magyar győztes egy hetes utazáson vehetett részt a többi ország győzteseivel együtt az MSC Magnifica óceánjáró hajón. Az idei nemzetközi döntő győzteseit egzotikus dél-amerikai tengerpartok várják majd. Luxusban és kalandban persze most sem lesz hiány.

Elnézve a magyar indulókat, most is van esély rá, hogy a hercegnők közé magyar lány is bekerül. Érdemes felkerülni a listára, hiszen az internetes szavazás még javában tart. A magyar döntő résztvevőire is különleges ajándékok és fotósok hada vár majd. A magyar döntőben július 2-án derül ki, hogy ki képviselheti hazánkat a verseny fináléjában, Prágában.

A győzelemhez nem elég gyönyörűnek lenni. A több órás show keretében a nemzeti győzteseknek egy tetszőleges saját produkciót kell bemutatni , bármit, 3 percben, melyek közül a legjobb ötöt közvetítik a nemzetközi televíziók.