V4 Air show veteránjármű és retro találkozó

2019-06-09 10:46:00 Ujvári

hírkép

Idén második alkalommal tartják meg Dunakeszin június 8-án és 9-én a V4 Air show veteránjármű és retro találkozót. A gyönyörű, bár meleg időben, szombaton nagyon sokan kilátogattak a Dunakeszi repülőtérre, és még most, vasárnap sem késő elindulnia az érdeklődőknek. Egész napos programokkal készültek a szervezők.



A kétnapos eseményen a repülőbemutatókat olyan neves pilóták tartják, mint például Veres Zoltán, Vári Gyula és Besenyei Péter. A rendezvényre látogatók is kipróbálhatják a repülés élményét, különböző lehetőségeket kínálnak a számukra. Kétszemélyes kisgéppel, helikopterrel és egy nagyobb AN2-essel is felszállhatnak a levegőbe - a vállalkozó kedvű vendégeket tapasztalt pilóták viszik el a néhány perces útra.

Megtekinthetők a veterán és oldtimer jármű különlegességek, kamion, személygépkocsi és mkp szimulátor, közlekedés biztonsági oktatás és biztonsági öv szimulátor várja az érdeklődőket, valamint gyermek KRESZ-pályával is készültek a szervezők.

Amennyiben maradandó élményt szeretnének, akkor öltözzenek retro ruhába és keressék fel a fényképészeket, akik a megörökített pillanatot ajándékba adják. Természetesen a tombola sem maradhat el, melynek fődíja az Üvegtigris 3. részének sárga zsigulija.

Részletes információt a programról ITT találnak.