Pünkösdkor nászúton

2019-06-09 15:47:00 Ujvári

hírkép

Bende és Rozi, a Középsuli sorozat sztárpárja tavaly nyáron összeházasodtak, most pedig nászútra mentek Erdélybe, ahol a zarándokokkal együtt részt vettek a csíksomlyói búcsún.




Az ifjú pár korán kelt, hogy elérje a Csíksomlyó Expressz vonatát péntek reggel. A négynapos kirándulás legfontosabb programja a csíksomlyói búcsú pünkösd szombatján. Emellett a vonat utasai, Bende és Rozi is vasárnap ellátogatnak a Gyimesekbe, a történelmi Magyarország ezeréves határára, ahol a Kontumáci kápolnánál szentmisén vesznek részt.

Kedvenc párunk kéz a kézben üldögélt és nézelődött utazás közben. Már maga az úton levés is fantasztikus hangulatban telt, amit csak fokozni tudott az, mikor megérkeztek Csíkrákosra, ahol a szállásadójuk csorba levessel vendégelte meg őket. Hasonló élményben még soha nem volt részem! Meg is hatódtam kicsit – mesélte Rozi, aki nagyon meglepődött a kedves fogadtatáson.

Bende, főként az utóbbi időben gyakran megfordult Erdélyben - legutóbb a USNK-val közös turné alkalmával -, persze ilyen apropóból és ilyen körülmények között még sosem. Ez egy merőben újszerű élmény, de hibátlan! Az utazás kimerítő volt, viszont a jó társaság kárpótol – mesélte a macsó.

Bende és Rozi nászútjáról készült felvételeket, a Középsuli sorozat 107. epizódban láthatják majd a nézők.