Zene és bor a Paloznaki Jazzpikniken

2019-07-16 21:16:00 Márton Zs

hírkép

Rick Astley, a Jacksons és a Brand New Heavies is fellép augusztus 1. és 3. között a Paloznaki Jazzpikniken.



A magyar dzsesszélet apraja-nagyja mellett idén is számos nemzetközi fellépő erősíti a fesztivál programját. A kisebb színpadokon jól ismert, valamint feltörekvő magyar dzsesszzenészek mutatkoznak be, a nagy színpadon pedig a soul és dzsessz-funk jeles képviselőit hallhatja majd a közönség.

Koncertet ad az augusztusi három nap alatt mások mellett a Michael Jackson testvéreiből álló The Jacksons, és fellép a brit The Brand New Heavies, valamint Rick Astley is.

A magyar előadók között személyes hangulatú koncerttel készül Balázsovits Edit és Kamarás Iván, akik mellett fellép a Váczi Eszter Quartett, az Écska & Hubs, a Judie Jay Quartett, a Silhouette & Vinx és a Peet Project is.

A fesztivál alapítója, Valde Orsolya kiemelte, hogy a tehetséggondozásra is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért minden évben lehetőséget nyújtanak a feltörekvő ifjú tehetségeknek a bemutatkozásra.

A rendezvény a minőségi bor és gasztronómiai kínálatra is odafigyel, ahogy arra is, hogy ne csak hallgatható, hanem táncolható, fesztiválhangulatú zenei programmal várják az érdeklődőket.

Mivel számos ingyenes programot is kínálnak az érdeklődőknek, a szervezők napi 6-7000 látogatót várnak a Balatonhoz közeli Paloznakra – fűzte hozzá. (MTI)