Gyilkosság az 50 éves érettségi találkozón

2019-08-28 17:41:00 Kail

hírkép

Az áldozat bűne az volt, hogy csúfolta a férfit, amikor még iskolások voltak.



Egy nyugdíjas tüzet nyitott társára az 50 éves osztálytalálkozójukon a thaiföldi Ang Thong városában. Az egyik résztvevő beszámolója szerint a szombati vacsorán a 69 éves férfi szintén 69 éves egykori diáktársát azzal vádolta meg, hogy csúfolta, amikor még mindketten 16 évesek voltak. Ezt a volt osztálytárs nem ismerte el, mire teljesen dühbe gurult az egykori tengerész. Elővette a fegyverét és bocsánatkérést követelt a nyugdíjas szabótól, aki nem emlékezett az esetre és megtagadta a bocsánatkérést. Ekkor dördült el a végzetes lövés.

Az áldozatot kórházba vitték, de nem élte túl a sérülést. Az elkövetőt keresi a rendőrség, a gyilkosság után ugyanis elmenekült a helyszínről. Az osztálytalálkozó szervezőjét is kihallgatták. Vallomása szerint a gyilkos már többször is felhozta a tinédzserkori csúfolódást, ők azonban nem gondolták, hogy az olyan mélyen érintette, hogy még gyilkolni is képes lett volna miatta.

A rendőrség közben megtalálta a 9 milliméteres fegyvert. Az áldozatot hétfőn buddhista szertartással temették el. Ezen ott voltak az egykori osztálytársak is, akik akaratuk ellenére végignézték a tragédiát.