A Középsulisok kapták el a telefontolvajt

2019-09-13 15:48:00 Ujvári

hírkép

A Középsuli sorozat 113. részének forgatása közben ellopták az egyik főszereplő, Zsanett mobiltelefonját. Bár elsőre elképzelhetetlennek tűnik, ugyanakkor igaz, hogy a szereplők együttes erővel üldözték, majd elfogták a tolvajt és visszaszerezték a telefont.



Ahogyan azt a Blikk is megírta, a Középsulisok azonnal hívták rendőrséget, de a forgatócsoport is egyből a tolvaj nyomába eredt. Mindezt pedig úgy tehették meg, hogy a telefon tulajdonosa aktiválta azt a funkciót, amely folyamatosan tudja jelezni a mobil helyzetét.

Először egy bérházba ment a tolvaj, majd egy zálogház előtt tűnt fel. A csapat ott még egy ártatlan embert is meggyanúsított, akitől később bocsánatot kértek. Végül egy téren egyértelművé vált, kitől, honnan jön a jel, s lecsaptak az illetőre. Krisztosz bá, a kőkemény tornatanár kedvesen visszakérte Zsani telefonját, és vissza is kapta.

Közben kihívták a rendőröket is, de Zsani végül nem tett feljelentést, annyira megsajnálta a már egyáltalán nem fiatal elkövetőt. A stáb tagjai az üldözés egyes epizódjait felvették, így a valóságban is megtörtént jelenetek láthatóak a Középsuli sorozat 113. részében.