OTP betétkönyvek

2011-04-15 07:04:00 superadmin

hírkép

Az OTP Megtakarítási Betétkönyv olyan egyszerű és átlátható megtakarítási forma, amelynél lekötés nélkül is hozzájuthat a lekötött betétek kedvező kamatához.



Miért érdemes OTP Megtakarítási Betétkönyvet nyitni?

Mert a lekötött betéteknek megfelelő hozam érhető el lekötés nélkül.

A Megtakarítási Betétkönyvnél nincs lekötési idő, mégis a lekötött betétekre jellemző mértékű kamatokat érhet el.

Mert nagyobb összeg elhelyezésekor a kamat is magasabb.

A sávos kamatozás révén a magasabb összegre még magasabb kamat jár. A betétkönyves forma miatt a megtakarítások alakulása folyamatosan, napra készen nyomon követhető.

Mert a betét kezelése díjmentes.

A betét elhelyezése, illetve kezelése is teljesen ingyenes, nincs számlavezetési és tranzakciós díj. Már 10.000 Ft elhelyezésétől megnyitható.

Mert országosan összesen több, mint 3000 helyen elérhető.

A postán nyitott OTP Megtakarítási Betétkönyvbe bármelyik postahelyen és OTP Bank fiókban lehet pénzt befizetni, illetve abból felvenni.

Mert szükség esetén családtagjai is rendelkezhetnek a betét felett.

A betéthez állandó meghatalmazott kapcsolható, így akadályoztatása esetén, a megbízott személy is elvégezheti a tranzakciókat. A betéthez elhalálozási rendelkezés is adható (OTP bankfiókban), így nem képezi hagyaték tárgyát, a megjelölt örökös hagyatéki eljárás nélkül hozzájut az összeghez.

Mert biztonságos.

A betét visszafizetését – a mindenkori jogszabály szerint – az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja.

OTP Gépkocsinyeremény-betétkönyv

Az OTP Gépkocsinyeremény-betétkönyv egy 5000, 10.000, 20.000, vagy 50.000 Ft-os fix címletű könyves betét forma, melynél a kamatból az OTP Bank havonta személygépkocsikat sorsol

Miért érdemes OTP Gépkocsinyeremény-betétkönyvet nyitni?

Mert kis összeg befektetésével milliós értékű autót nyerhet.

Már 5000 Ft elhelyezésével is milliós értékű nyereményhez juthat. Minden hónapban van sorsolás, így ha rámosolyog önre a szerencse, az évi 12 alkalom bármelyikén nyerhet egy gépkocsit. A betét – a nyeremény esetén is – folyamatosan jogosult részt venni a következő sorsoláson.

Mert a betét kezelése díjmentes.

A betétkönyv megnyitás és kezelése is teljesen ingyenes.

Mert a nyertes választhat, hogy az autót vagy annak árát kéri.

Nyeremény esetén a betétes választhat, hogy a gépkocsit vagy annak sorsoláskori értékét készpénzben kéri. A nyereményigény nem évül el. A befektetett összeg nyeremény esetén is visszajár.

Mert biztonságos.

A betét visszafizetését – a mindenkori jogszabályi előírások szerint – az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja.

Mert a betét hagyatéki eljárás nélkül örökíthető.

A betéthez elhalálozási rendelkezés is adható (OTP bankfiókban), így nem képezi hagyaték tárgyát, a megjelölt örökös hagyatéki eljárás nélkül hozzájut az összeghez.

Felkeltettük érdeklődését?

Az OTP betétkönyvekről részletesen informálódhat:

-ügyintézőinktől a postahelyeken és a bankfiókokban, akik készséggel állnak rendelkezésére

- munkatársainktól az informacio@otpbank.hu címre eljuttatott levél formájában

-telefonos ügyintézőinktől a 06 1/20/30/70/ 366-6666-os és a 06/40/366-666-os telefonszám hívássa után a 8-as menüpontban

- honlapunkon a www.otpbank.hu címen

A tájékoztatás nem teljes körű. AZ Otp Megtakarítási betétkönyv és az OTP Gépkocsinyeremény-betétkönyv részletes leírását és a további felvételeket a postahelyeken és az OTP Bank fiókjaiban, valamint az OTP Bank honlapján közzétett Általános Szerződési Feltételek és az üzletszabályzat tartalmazzák. A postán OTP Megtakarítási Betétkönyvet és OTP Gépkocsinyeremény-betétkönyvet nagykorú, devizabelföldi személyek nyithatnak (érvényes személyazonosító okmány szükséges a betétkönyv megnyitásához).