Több ezer métert zuhanhat a házaspár

2011-04-14 17:04:00 superadmin

hírkép

Biztosan sokan gondolkoztunk már, kivel, hol, de legfőképp hogyan akarunk házasodni. Az első gondolataink talán a templom, anyakönyvvezető, néha tengerpart körül forognak. De ha van rá keret és van kivel (és ez házasságnál valószínű), miért ne lehetne akár repülőn esküdni?



A házasság csak egy papír – állítja sok pár, de mikor mégis aláírnák azt a papírt, a lehető legnagyobb, legjobb, legeredetibb esküvőre vágynak. Mégis fontos lenne? Mégsem csak egy papír? Ezt felismerték az utazási irodák, esküvőszervező cégek, akik ma már bármilyen ötletet megvalósítanak. Így aztán láthatunk hűséget esküvő jegyespárt repülőn, vagy épp bungee-jumpingon, kibérelt lakatlan szigeten, a víz alatt, búvárfelszerelésben, vagy törzsi ruhában. De tényleg ilyen lényeges a körítés?

Ha megmarad a valódi tartalom, lehet bármilyen az esküvő, csendes, extrém vagy fényűző, rengeteg vendéggel. Ám sokszor a nagy tervek, a kényszeredett eredetiség és a sok pénz mögött már nincs se elköteleződés, se szerelem. A nagy tervek csak egy napra szólnak, amíg tart a repülőút, az ejtőernyőzés vagy a búvárszertartás, az utána következő napokra, évekre azonban van, hogy nem marad semmi.

Talán lehetne fordítva is: szép esküvő, melyre mindig emlékezünk, de úgy, hogy közben nem felejtjük el, nem egynapos programra jelentkeztünk, sőt. S ha mégis zuhanás közben szeretnénk igent mondani, próbáljunk úgy választani és tervezni, hogy legyen, akinek sok év múlva elmesélhetjük.

forrás: alfainfo
szerző:
korompaye