Szexbabák a stadion lelátóján

2020-05-18 11:36:00 Kail

hírkép

Szexbabákat ültettek a nézők helyére Dél-Koreában, ahol a világjárvány miatt csak zárt kapus mérkőzések játszhatók. A K ligában szereplő FC Szöul nem szerette volna üresen látni a lelátókat a 2002-es világbajnokságra épült stadionjában.



Szexboltban vásárolt babákat ültetett a nézők soraiba a klub. Néhányat közülük mezbe öltöztetett, míg a többiek a csapatot biztató táblákat emeltek a magasba. A szurkolók a tévé előtt egyből kiszúrták, honnét származnak a babák, és ezt meg is osztották a közösségi médiában - tudósít a Reuters hírügynökség.

A hangnem nem volt éppen visszafogott. Nézzétek a mellüket, négyszer akkorák, mint a próbababáké - írta az egyikük.

A vasárnapi meccs után ma a klub közleményben kért elnézést. Eszerint a beszállító azt állította, hogy próbababákról és nem felnőtt játékokról van szó. Ők mindenesetre sajnálják a történteket. Mindössze egy kis vidámságot akartak vinni a zárt kapuk mögé, hogy ezzel is jelezzék: legyőzzük a nehéz időket. Abban persze hibáztak, hogy nem ellenőrizték a meccs előtt az árut - tették hozzá.

A szurkolókat azonban ez nem hűtötte le. Szerintük teljesen nyilvánvaló, hogy szexbabákról van szó és ez teljesen aláássa a dél-koreai klub törekvését, hogy családi élménnyé tegyék a futballmeccseket.

A lelátóra ültetett babákat IDE kattintva láthatják Önök is. Mit gondolnak?