Miss Éden majommal csókolózott

2011-04-18 15:24:00 superadmin

hírkép

Dominikának nem mindennapi udvarlója akadt a srirachai tigrisfarmon. A bejáratnál egy Ámor nyilával átlőtt, szív alakú bokorhoz állt egy fotó erejéig. Ám ekkor még nem is sejtette, hogy a szerelemmel átitatott nyílvessző kit és hogyan vesz célba.



Később, pihenésképpen leült egy padra, hogy egy orángutánnal kettesben fotót készítsenek róla. A gyönyörű hölgy, ahogy az ilyenkor illik, átölelte a majmot, ám ő ezt kissé félreértette. Olyannyira fellelkesült a szépségkirálynő láttán, meg talán Ámor nyilától megvadulva, hogy nyomban megcsókolta Dominikát!

“Hirtelen nagyon meglepődtem, de nem volt mit tenni, nem akartam, hogy esetleg ideges és agresszív legyen, ezért inkább viszonoztam újdonsült hódolóm bókját. Közben arra gondoltam, ha a békánál beválik, hátha most is sikerül, s mesebeli királyfi lesz belőle. Hát, mit mondjak, beleadtam mindent, mégsem változott át... De legalább jót nevettünk..."– mesélte el szokatlan kalandját Dominika.

A hivatalos Miss Éden weboldalt itt tekinthetik meg, ha a 2011-es versenyzőkre szeretnének szavazni, ez ide kattintva tehető meg.

 

 



Arra gondoltam, ha a békánál beválik, hátha most is sikerül, s mesebeli királyfi lesz belőle