Amikor Kate félrelépett

2011-04-29 05:38:00 szorenyi.p

hírkép

Bár a brit sajtó csak Miss Tökéletesnek hívja Kate Middletont, azért neki is voltak apróbb botlásai. Még a Playboy-jal is kapcsolatba került. Vilmos herceggel pedig egy rövid időre még szakított is.



Kate összesen két alkalammal botránykoztatta meg a sajtót Vilmossal történő kapcsolata alatt. Egyszer egy egyetemi divatbemutatón, ami inkább volt buli, áttetsző ruhában vonult végig a kifutón. A másik viszont már botrányosabbra sikeredett. Egy igazi görbe estén, egy éjszakai bárban bizony nyuszifüleket viselt. Igen, a nyuszis magazin emblematikus fülecskéit. A Playboy-afférról ráadásul fotók is készültek.

Van, aki azt is a számlájára írja, hogy egy kis időre szakított Vilmossal. Ez 2007-ben történt, amikor közös egyetemre jártak egy skóciai elitiskolába. Bizony, ekkor még kalandokról is szólnak a pletykások. Amúgy románcuk igen tartós, 10 éves. A britek szerencséjére a 4 évvel ezelőtti békülés gyorsan ment.

Ezek után a brit sajtó csak Miss Tökéletesként ír Kate-ről. Egyedül a munkához való viszonyát szokták megkérdőjelezni, hiszen az egyetem után csak szülei vállalkozásában dolgozott. Diana hercegnő viszont az ő korában már bőven vállalat egészségügyi, karitatív munkákat.



Kate 1982. január 9-én született, felmenői között bányászok is találhatók