Váratlan meglepetés

2021-05-21 14:11:00 Koronczay Edit

hírkép

A Szellemekkel suttogó sztárját váratlan öröm érte. 42 éves korában ugyanis ismét anyai örömök elé néz, várandós a 3. gyermekével.

 



Brian Hallisay-vel az Ügyféllista sorozat forgatásán szerettek egymásba, 2013-ban pedig össze is házasodtak.  Jennifer Love-Hewitt már 2 gyermek büszke édesanyja.

"Mindig nyitottak voltunk a harmadik gyermekre, de ebben az őrült évben határozottan nem gondoltam arra, hogy ez lesz ez a pillanat" – mondja a színésznő, hozzátéve:  "Úgy érzem, két remek, különleges  gyermeket sikerült nevelnünk a férjemmel, akik példaképei lesznek a kistestvérnek. Ez a baba pedig kellemes, gyönyörű meglepetés, egy ajándék. Csodálatos érzés, hogy ismét babánk lesz.”

Jennifer 5 éves kisfia és 7 éves kislánya izgatottan várja az új családtag érkezését. A színésznő azt mesélte, a gyerekek már jóval korábban megérezték azt, hogy várandós.

"Egyik este a gyerekeimmel az ágyban feküdtünk, tévét néztünk, és egy terhességi teszt reklámja következett. A fiam egyszer csak felkiáltott: Hé anyu, rendelj egyet, nézd meg, hiszen csecsemő van a hasadban. Azt éreztem, ez milyen durva! Miről beszél? Körülbelül egy éve mondogatják azt, hogy legyen egy kistestvér. Nem zárkóztunk el az ötlettől, csak éppen nem agyaltunk rajta, nem terveztük. "

A terhességi teszt egyértelműen megerősítette a gyermek mondandóját.

„Úgy voltam vele, hogy Wow, ez nagyon érdekes.”

Hewitt hozzátette:

"Büszke vagyok magamra, amiért eddig titokban tartottam a  terhességemet, még akkor is, amikor egy terhes nő, Maddie bőrébe bújtam egy szerepben és akkor is, amikor egy intenzív vajúdást és szülést is el kellett játszanom. Elképesztő, szürreális és nagyon érdekes volt terhesen szülést játszanom."

A férjem viccesen a következőt mondta:

„Látod? Terhes szereppel terhes lettél! "

A színésznő jól emlékszik még gyermekei születésére. Akkor bent  volt vele végig a férje és most is ezt szeretné.

"A vajúdás alatt olyan volt a férjem, mint egy szikla, olyan erős, határozott és szilárd. Soha nem lehetett észrevenni, ha pánikba esett, vagy ha aggódott, stresszes volt. Csak azt éreztem, nagyon jó, hogy itt van velem. A vajúdás alatt, ami igazán megnevettet, az, hogy Brian rengeteget evett. Éppen ezért  a kórházi táskámba, amit a szülésre viszek, rengeteg ételt is teszek a sok babaholmi mellé.”

Hewitt imád terhesnek lenni, megéli minden pillanatát, de azt mondja, a harmadik lesz az utolsó baba.

„Biztos vagyok abban, hogy nem lesz több kisbabánk. Nem hiszem, hogy még egyszer végig tudnám csinálni. És végül is, azt gondolom, az öt az egy szép nagy szám.”