Ismét sok reklámot zabálhatsz!

2011-05-10 15:24:00 szorenyi.p

hírkép

Tudok egy tuti üzletet! 6 órát ülni egy moziban, ahol csak reklámot, pontosabban reklámokat néz az ember. Ha valaki 31 éve ezzel az ötlettel állt volna elő, az emberek 90 százaléka hülyének nézi. Nos, ez a 90 százalék tévedett. A Reklámzabálók Éjszakája 30 éve hatalmas siker.



Immár 10. éve, hogy Magyarországon is hódít a Reklámzabálók Éjszakája, mely 1981-ben indult nemzetközi útjára Párizsból. Napjainkra 50 ország 170 városában szervezik nagy sikerrel, Rio de Janiero-tól kezdve, Zágrábon át, egészen Dubajig.

A rendezvény alapját egy évente megújuló 6 órás nemzetközi reklámfilm vetítés adja. A különleges, reklámfilm vetítéssel összekötött show-műsor során a világ legjobb, legviccesebb, legeredetibb, legkülönlegesebb, legmeghatóbb, legszórakoztatóbb, legsikeresebb, legegyedibb és legkreatívabb reklámfilmjei kerülnek bemutatásra.

Budapesten az idén a Millenáris B csarnokában rendezik a vetítést. A szervezők kibővült tematikával, szórakoztató programokkal, két év reklámfilm anyagának bemutatásával, zöld-tudatos vezértémákkal, a korábbi években megszokott party hangulattal, valamint a hagyományteremtő Sportzabálók Napja rendezvénnyel várják az érdeklődőket.



Reklámzabálók Éjszakája május 28-án Budapesten.