Fergeteges show volt a Miss Éden Szlovákia

2011-05-28 19:50:00 superadmin

hírkép

A Miss Éden nemzetközi szépségverseny szlovákiai fordulóját Pozsonyban, a Shopping Palace-ban rendezték meg. Óriási tömeg fogadta a szebbnél szebb versenyzőket. A lányok három körben mutathatták meg bájaikat az öttagú zsűrinek.



Először nyári ruhában lejtettek Szlovákia szépei a kifutón, másodszorra bikiniben, valószínűleg a kifutó köré sereglett tömeg férfitagjai is kedvelték a verseny ezen pillanatait.

A harmadszorra estélyi ruhában gyönyörködtették a versenyzők a nézőket. A seregszemle végén a zsűri meghozta döntését a közönséggel karöltve, ugyanis ők is szavazhattak az általuk legszebbnek vélt döntősre. A versenyzők értékes nyereményeket vehettek át.

Az első 16 lány elnyerte a jogot, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

A Világszám.hu kérdésére elmondta a királynő, hogy nem kell vigyáznia az alakjára, bármennyit ehet és még konditerembe sem jár, egyszerűen szerencsés alkat. Az első udvarhölgyet nem figyelhette párja a nézőtérről, ugyanis elárulta, hogy jelenleg szingli, de reméli, hogy ez az állapot csak átmeneti.

Megragadtuk az alkalmat, hogy rákérdezzünk a leköszönő királynőtől, Dominikától, arra, hogy milyennek találja a kialakult sorrendet: "Teljesen egyetértek vele, én is a zsűri tagja voltam, és egyedileg is hasonlóan szavaztam."

A Miss Éden Szlovákia 2011 hivatalos végeredménye a következő:

Katarina Vasmeová - Miss Éden Szlovákia 2011, királynő

Jana Mrázová - Miss Éden Szlovákia 2011, 1. udvarhölgy

Michaela Kamenárová - Miss Éden Szlovákia 2011, 2. udvarhölgy