Bella állapotos a vámpírtól

2011-06-07 11:04:00 szorenyi.p

hírkép

Már nem kell sokat várni a tinilányoknak arra, hogy benyomulhassanak a mozikba a legújabb Twilight-filmre. A filmet beharangozó etüd már elkészült, a nagybemutató november 18-án lesz. A könyv azonban már nyáron megjelenik.



Karácsony előtt bő egy hónappal kerül a mozik a romantikus vámpírsztori 4 része, ami egyébként nem az utolsó. A producerek felvillanyozódba a Harry Potter-trükkön - az utolsó rész vágül is két részes - itt is bepróbálkoznak a 4. felvonás kéttébontásával. Dupla film dupla bevétel.

Az előzetesből már látszik, hogy Bella állapotos a vérmentes vámpírtól, de ezt a farkasember barát rosszul tűri. Az már csak hab a tortán, hogy esküvő is készülődik, az olykor négylábúvá váló indiánkölyök, Jacon pedig csak fut és fut.

Valószínűleg ebben a részben még nem dől el, hogy Bella vámpír lesz-e vagy marad ember, és az is kétséges, hogy Jacobnak lesz-e összecsapása Edwarddal. No de ezért film a film és persze azért, hogy a moziközönség 80 százalékát kitevő tinilányok sírhassak és sikoltozhassank majd 2 órán keresztül. Csak tessék rémüldözni!