Dudik Szonja lett Miss Princess Hungary 2011

2011-07-02 21:36:00 superadmin

hírkép

Dudik Szonja fejére került idén a legszebbnek járó Miss Princess Hungary damaszkuszi koronája. A ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben megrendezett, színvonalas döntőben tizenkét csodálatos szépségű hölgy vonult fel a versenyben. A lányok a tehetségüket sem hagyták otthon.



A nemzetközi döntőbe került győztes idén is izgalmas kalandok előtt áll. A prágai nemzetközi döntő győzteseit Dél-Amerika várja majd. A Princessek versenyében első udvarhölgye Homoki Zsófia, a szépségkirálynő harmadik udvarhölgyének az egzotikus nevű és szépségű di Sandri Giuliettát választotta a zsűri.

Az idő nem fogadta kegyeibe a döntő résztvevőit, így idén a szálloda báltermében vonultak fel a szépségek. A hagyományos tourok mellett idén is számos egyéb kategóriában is díjazott a zsűri. A legformásabb alaknak járó Miss Bikini díját Ollé Henriett érdemelte ki, nem érdemtelenül. Második helyezést ért el Tar Nikoletta. A harmadik legszexisebbnek Samu Klaudiát ítélte a zsűri és a közönség.

A hölgyeket láttuk extrém ruhában, estélyiben, falatnyi bikiniben, majd Miss Talent vetélkedésben egyéni produkciójukat adták elő a Miss Princess jelöltek. Táncos lábú, karatebajnok, szép hangú versenyzők is akadtak a jelöltek között, sőt volt aki népi tánccal nyűgözte le a publikumot. Sajnos csak az első három legjobb tehetség nyerhetett. Nagy Kinga nyűgözte le leginkább a bírákat, egyéni stílusú karate bemutatójával. Gelencsér Anikó második lett zenés produkciójával, a harmadik díjat pedig Tatár Viktória latin tánc produkciója érdemelte ki.

A közönség most is kifejezhette szimpátiáját a legmegnyerőbb egyéniségű hölgy iránt. Ezt a díjat Erdei Klarissza hódította el, megnyerve a nézők szívét. A hölgyek a Kék Duna wellness hotel, a Bara Hotel és az EasyHotel.com jóvoltából izgalmas nyaralóprogramokkal, ajándékokkal lettek gazdagabbak.