Buli lesz az Ezüstparton

2011-07-20 11:29:00 superadmin

hírkép

Hol tölthetné a nyarat aki szép és fiatal? Természetesen a Balatonon. Idén is megválasztják a legszebb lányt az Ezüstparton. A falatnyi bikinik mellett más is vonzani fogja a tekinteteket, hiszen a rendezvény alatt rengeteg látványos produkció csábít a vízpartra, július utolsó hétvégéjén.



A siófoki Ezüstpart hotel PartyStrandja a nevében szereplő mindkét kikapcsolódási lehetőséget kínálja hétről-hétre. Nem véletlen, hogy szinte gombostűt sem lehet leejteni a medencék partján. Július 30-31-én a hangulatot lehet még fokozni, hiszen ekkor kerül megrendezésre az Ezüstpart szépe szépségverseny.

Itt mindenki átadhatja magát az élvezeteknek, hiszen bárki elindulhat a versenyen a siker felé. Nemzetközi hírnevet is szerezhetnek a győztesek, hiszen ilyenkor hemzsegnek a parton a külföldi vendégek. Idén akár komolyabb impresszáriók is megkóstolhatják a koktélokat. Tavaly többek között a dán olimpiai tornászválogatott élvezte a bulit és a napfényt.

Két kisportolt skandináv lány még a profi modelleket is megelőzte a versenyben a zsűri szerint. A háromszoros karatebajnok, Csillag Veronika a Miss Ezüstpart választás zsűritagjaként a szünetben azt mutatta meg a közönségnek, miként kell elbánni egy pasival, aki túlzottan szemtelen. Mivel önként jelentkező nem volt, Vera egy harcedzett partnere vállalta az áldozat szerepét.

A Balatonnál minden megtörténhet nyáron. A rendezők gondoskodnak arról is, hogy a szépségverseny szünetében se kelljen unatkozni. A jó zenék és kiváló italok mellett most is különleges programok várják majd a résztvevőket és a közönséget. A levegőben látványos légibemutató, a földön pedig igazi K1-es küzdelem köti le a figyelmet a ringben két napon keresztül.

Igazi Party az Ezüstparton fergeteges hangulatban. Szépeknek és még szebbeknek.