Derűs évekhez derűs olvasnivaló!

2011-08-18 13:18:00 V.J.

hírkép

Hogy ne csak az évek lehetnek derűsek, hanem a hétköznapok is, arról is meggyőz minket a rövidesen olvasható Derűs Évek legújabb száma. Az ötvenen felüliek online magazinja ötven alatt is tanulságos és derűt fakasztó olvasnivalót kínál.



Vajon miért döntött úgy, a Kossuth díjas Jordán Tamás, hogy a Nemzeti Színház főigazgatói székét szombathelyi színidirektorságra cseréli? Egy város életében a színház maga a kulturális csoda. Ebben a különleges varázslatban látta meg a fantáziát, az idén Príma Primisszima díjra is jelölt színművész. A város és a színház kapcsolatáról vall az olvasóknak személyes hangvételű beszélgetésben az egykor földmérőként végzett színművész.

Hogy nyugdíjas korban már itt is fáj, ott is fáj azt előbb-utóbb mindenki megtapasztalja. Ilyenkor pedig egy hangulatos gyógyfürdőnél nincs kellemesebb hely. Hajdúszoboszlón nemcsak gyógyvizet, de barátságos környezetet is találhatunk az Idősbarát Szálloda címet is elnyerő Barátság Szállodában.

Egy igazi művész színesben álmodik. Ezeket a színes álmokat vitte vászonra a csinos és fiatal Palásti Renáta, akinek Hotel Benczúrban megtekinthető kiállításáról olvashatunk kedvcsinálót a magazinban.

Ezekkel és még sok más izgalmas témával a Derűs évek magazin augusztusi száma rövidesen olvasható az interneten.

Letölthető: innen.