Dobbanjon együtt Budapest Szívével a hétvégén

2011-08-30 10:02:00 superadmin

hírkép

Koncert, szépségverseny, kvíz-show és hasonló színes programok várják a budapestieket a hétvégén. Végéhez érkeztek a Budapest Szíve Program Reprezentatív kaputérség kiépítése I. ütem és a Hídfőterek és új pesti korzó kiépítése I. ütem projektjei.



A projektek helyszínein (Március 15 tér, Városháza park) Budapest Szíve Családi Napra hívják a projektgazdák a fővárosiakat.

Színes programokra számíthatnak az érdeklődőket mindkét helyszínen. A Városháza parkban fellép a Belmondo zenekar és  a Ladánybene 27 együttes, de egyéb szórakozási lehetőségre  is számíthatnak rendezvényre látogatók. A legtehetségesebb énekes, táncos vagy éppen zsonglőr nyerheti el a Budapest Csillaga címet. A mókából sem lesz hiány, a stand up comedy kedvelői jókat derülhetnek  az OTP Dumaszínház fellépőinek poénjain. A bringám és én kerékpáros szépségversenyen eldől, ki a legtrendibb kerékpáros.

A Március 15. térre látogatók sem fognak unatkozni. Az európai városok felvonulásán, szebbnél szebb modellekel találkozhatnak a kifutón uniós országok színeibe öltözve. Megválasztják Budapest Királynőjét, a szépségversenyen induló lányok három körben mutatják meg bájaikat egy fergeteges show közepette a közönségnek. Jeleneteket láthatnak a 100 évvel ezelőtti Budapest életéből, majd levezetésként a Hot Jazz Band és a The Twist együttes zenél.

Mindkét helyszínen interaktív játékok várják a látogatókat a Budapest Pavilonban, illetve mobil játszóház és ugrálóvár színesítik a gyerekek hétvégéjét.

A részletes program megtekinthető a mellékelt programfüzetben.