E-kártya a cafeteriában

2011-09-06 13:42:00 V.J.

hírkép

A munkáltatók által kedvelt juttatási rendszer egyik árnyoldala, hogy a különféle papír utalványokkal csak pontosan lehet fizetni, mert azokból nem adnak vissza. Ilyenkor a vásárló kénytelen pluszban is költeni, akkor is, ha nem akar.



Az ilyen kényszervásárlások elkerülésének egyik módja az OTP új terméke a Cafeteria kártya, mely a valódi bankkártyák elvén működve egyetlen kártyában tartalmazza az ember összes utalványát. Sőt, pontosan annyit vonnak le az e-utalványkészletből, amennyi az igénybevett szolgáltatás értéke.

Nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a szolgáltatás és fél év alatt 50%-al nőtt az OTP Cafeteria rendszerét használó munkavállalók száma. A kártyával akár hideg- akár melegétel, ajándékutalvány, kultúra utalvány és OTP Egészségbiztosítási szolgáltatások is igénybe vehetők.

Persze a munkáltató számára is előnyökkel jár az új rendszer, hiszen sokkal kisebb lesz az adminisztráció és sokkal jobban átlátható a béren kívüli juttatások rendszere. Nincs többé havi szállítás, megszűnik a tárolási és szétosztási mizéria és nem kell vadászni az aláírásokra sem.