Online derű ismét

2011-09-08 15:56:00 V.J.

hírkép

Szeptemberben sem kell nélkülözniük kedvenc magazinjukat az ötven feletti olvasóknak. Rövidesen ismét olvasható a Derűs Évek legújabb száma.



A címlapról Puskás Ferenc mosolyog azokra, akiknek még talán személyes élményeik is lehetnek az aranycsapat csodálatos csatáráról. Öcsi saját önéletírásából megismerhetjük a kispesti éveket, a mama csodálatos főztjét, sőt az is kiderült, hogy nélküle el sem kezdődött egy meccs annak idején.

Aki már járt Gyulán, biztosan megérti miért ír olyan rajongással a városról Murányi Péter főszerkesztő. Mert Gyulát látni kell és a szerelem örök marad. Persze, aki egy kis kényeztetésre vágyik valamelyik helyi gyógyfürdőben annak konkrét ajánlatot is kínálnak a magazin hasábjain.

A mondás szerint, szemesnek áll a világ. Természetesen nem a tyúkszemesnek - szólhatnak közbe azok akiket a téma fájdalmasan érint. Hogyan lehet megszabadulni a kellemetlen állapotból? Erre ad tanácsot szeptemberi számában a magazin összeállítása.

Az pedig, hogy igazán divatos akár használt ruhában is lehet az ember, nem újdonság a Vintage stílus kedvelőinek. Egy kis divat, egy kicsit másképpen.

Derűs témák, sok gondolat, emlékek és hasznos dolgok a Derűs Években

A magazin letölthető innen.