Félmilliárd ember Magyarországra figyel

2011-09-16 14:26:00 szorenyi.p

hírkép

500 millió ember láthatja azt a filmet, amelyet a Hertelendy Kastélyban forgattak. Elkészült ugyanis az Inside Luxury Travel Magyarországot bemutató riportja. A műsorvezető, Varun Sharma beszélt kedvenc helyszínéről a Hertelendy Kastélyról is.



2011 áprilisában Magyarországon forgatott az Inside Luxury Travel stábja a népszerű műsorvezetővel, Varun Sharmával. A Magyarországról és Budapestről készített filmet 167 országban fogják bemutatni novemberben, elsősorban a Travel Channelen, amelyet 500 millió háztartásban néznek világszerte. Az Inside Luxury Travel Közép-Kelet Európában Csehországon kívül egyedül Magyarországot választotta forgatási helyszínnek.

A legendás műsorvezető, Varun Sharma az első három napon a Hertelendy Kastélyban szállt meg. Repülővel érkezett a kastély leszállópályájára, majd lovagolt, kipróbálta az egyedülálló Kelo-szaunát, sőt, még a termáltóban is fürdött. Megismerkedett a Hertelendy Kastély séfjével, Stefan Gebhardttal, és a dísztó közepén álló pavilonban kóstolta meg egyedülálló kreációit.

Varun Sharma így fogalmazott: a Hertelendy Kastély kellemes meglepetés volt számomra. A szolgáltatások világszínvonalúak, a személyzet barátságos, az ott töltött napok egyszerűen tökéletesen sikerültek.

Magyarországon elsőként a Hertelendy Kastély nyerte el az 5

superior besorolást. A svájci tulajdonban lévő kastély 2010 óta a Relais & Châteaux szállodacsalád egyetlen hazai tagja. A Relais & Châteaux a világ 57 országában 475 szállodát és gourmet éttermet tömörítő exkluzív lánc. Tagjai közé kizárólag kastélyok és történelmi hátterű szállodák kerülhetnek.