Kalocsait Buttonnak! Szavazz a magyarokért!

2011-10-26 13:05:00 szorenyi.p

hírkép

Botrányos helyzetbe került a német Hugo Boss divatmárka. Pár héttel ezelőtt online szavazást hirdettek. A McLaren pilóták ruháját tervezhették meg a jelentkezők. A magyar kalocsai mintás szerkó fölényesen vezetett, de leállították a voksolást, szabálytalanságra hivatkozva. Most ismét lehet szavazni.



A Hugo Boss és a McLaren Mercedes idén ünnepli együttműködésének 30. évfordulóját, ennek a tiszteletére indították el a Dress Me For The Final nevezetű versenyt. Az előző szavazáson toronymagasan a Kalmár István tervezte kalocsai mintás overall nyert, amit a Magyar Nagydíjon viseltek Hamiltonék. A szervezők azonban emberi manipulációra gyanakodtak a szavazásnál, s törölték az eredményt.

Egy darabig arról szóltak a hírek, hogy a német pályázat nyert. A McLaren és a Hugo Boss azonban végül úgy döntött, újraindítják a szavazást, és az egyik pilóta abban az overallban indul, amelyik a megismételt szavazáson nyer, a másik pedig a németben.

Most azonban csak három napot adtak. A kiírás szerint pedig egy IP-címről 24 óra alatt csak egy szavazatot fogadnak el. A voksolás kedden indult és csütörtökig tart.