1 forintos repülőjegy

2011-11-25 13:19:00 szorenyi.p

hírkép

Egy éven keresztül bárhova repülhet az easyJet járataival az a licitáló, aki a legnagyobb összeget ajánlja a Vaterán árverésre bocsátott éves repülőjegyért. November 21-én 1 forintról indultak, pénteken délután már 350 ezernél tartott a számláló.



Az easyJet és a Vatera közös árverése november 21-től 28-ig tart az egy éves, két személyes repülőjegyért. A ticket az easyJet összes járatán felhasználható majd a légitársaság által meghatározott havi limit keretein belül. A jegy tartalmazza az adót és egy darab poggyász költségét.

A licit jótékonysági célt is szolgál. A légitársaság a november 28-án leütött összeget karitatív célra ajánlja fel. A szervezők a mostani aukció kedvezményezettjének a Bókay János Gyermekalapítványt választották. A szervezetet, amelyet 1991-ben Tolnay Klári színművésznő alapított, a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekklinikáján működik, és orvosi berendezések és eszközök vásárlásával támogatja a klinikán folyó gyógyító és kutató munkát. A gyermekgyógyászat iránti elhivatottság generációk óta jelen van a családomban. Éppen ezért különösen örülök annak, hogy az easyJet és a Vatera ezzel a felajánlással támogatja alapítványunkat -mondta Dr. Bókay János kuratóriumi elnök.

A Vaterán nem ez az első jótékonysági árverés: az ország legnagyobb aukciós portálja évek óta segíti különleges aukcióival a támogatásra szoruló szervezeteket.



A licitálás november 28-ig tart.