Ilyen a tökéletes nő - ronda

2012-01-07 12:07:00 szorenyi.p

hírkép

Ami tökéletes az általában nem tetszik az embereknek. Egy régi sci-fi-ban (Földrengések szigete) a tudósok megalkotnak egy univerzális ételt, amelyben minden benne van, ami fontos az emberi szervezetnek. A végeredmény ehetetlen. Most ezt játszották el a tökéletes nővel is.



Szép és híres nők szép testrészeiből állították össze a tökéletes nőt a Daily Mail. A brit bulvárlap a fotómontázsának elkészítését közvélemény-kutatás előzte meg: a 9 ezer férfi válaszaiból összeállt végeredmény birtokában nem volt más hátra, csak egy arcra kellett rávarázsolni a legszebb orrot, szemet, szájat és a többit.

Az alap Katalin, Cambridge hercegnője volt. Az egykori Ms. Middleton szép, barna haja alá került Megan Fox párducos szemöldöke, Cheryl Cole gyönyörű, gesztenyebarna szeme, Keira Knightley pofija, Kate Beckinsale orra, Angelina Jolie érzéki ajkai, végül Gwyneth Paltrow finom álla. A sokak szerint leglényegesebb testrészt, a mellet Kelly Brooktól vették kölcsön az alkotók.

Ám hiába a hatalmas munka és a legszebb modellek, az összkép több mint zavarba ejtő: egész egyszerűen taszító. Az akciónak egy nyertese biztosan van: az ötletgazda, egy szépségápolási termékeket forgalmazó online áruház napok alatt font százezreket keresett csak barna hajfestékek eladásából!