A kőgazdag pittbulja és az anyós húslevese

2012-03-14 09:51:00 szorenyi.p

hírkép

Itt a négynapos hétvége és érdemes elutazni egy kicsit kikapcsolódni. A kérdés már csak az, hogy mennyi pénzünk van erre. Külföld vagy belföld? Ebben sikerült eligazítania Kiss Róbert Richardnak a Mokka nézőit a tv2-n.



Kalandos és izgalmas lehet, ha a nem kedvelt anyóshoz megyünk a hosszú hétvégén, de ez ugye azért nem mindennapos - viccelt a műsorvezetők kérdésére Kiss Róbert Richard. Az olykor ironikus beszélgetés témája a spórolás és a habzsi-dőzsi kettőssége volt.

Egy biztos itthon először a 60000 Ft/nap árkategóriákban mozgó hotelek adják el ilyenkor a szobáikat, majd az igazán olcsók következnek. Az már egy másik kérdés, hogy az utóbbiaknál a wellnesst egy 5x10 méteres fedett medence jelenti. Ahogy a Világszám házigazdája fogalmazott egy magyar kőgazdag a pittbuljának különbet épít. Gondban a 30-40 ezer Ft /nap árral kalkuláló hotelek vannak, hiszen a válságot a középosztály sínylette meg.

Richard nem igazán ajánlotta a külföldi utakat, mert azok csak látszólag olcsók. A prospektusokban szereplő összeg duplájával érdemes számolni, hiszen legalább ennyit elköltünk majd külföldön pl. a helyismeret hiánya miatt.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy manapság már a szállodafoglalásnál is lehet alkudni mondjuk a szobaárba egy masszázst vagy egy különleges vacsorát.