Mindenre nyitott

2014-06-01 07:00:00 tiszai

hírkép

Anikó szívesen próbál ki új helyeket, ételeket, sportokat. Azonban munkájához, szeretteihez rendkívül ragaszkodik.



Anikó turizmus-vendéglátás szakon végzett és jelenleg is egy szállodalánc munkatársaként dolgozik. Mindemellett dietétikát tanul, sportol, és természetesen modellkedik.

A modellkedés új dolog, hiszen első fotózását karácsonyra kapta ajándékba. Az elképzelés ugyan régi volt, Anikó sokáig mégsem vágott bele. A fotózás önbizalmat adott neki, így a Diamond Models RiverCast-nál nemrégiben elkészült róla a második fotósorozat.

Sokáig néptáncolt és hat évig zongorázott is. Mivel a néptáncot a gimi végén abbahagyta, nagyon hiányzott neki a mozgás. Az új dolgok iránti lelkesedése pedig a sportokra is érvényes. Kipróbálta az aerobikot és a zumbát is. És ha már a sportoknál tartunk, Anikó azt is elárulta, hogy szívesen kipróbálná a vízisíelést is.

Az ételek terén a japántól elkezdve a kínain át az indiai éttermekig mindent kipróbált. Havonta egyszer kollégáival kipróbálnak egy-egy új éttermet. A fiatal lány tipikus örökmozgó, imád kirándulni, mozogni és utazni. Nagy álma, hogy eljusson Párizsba, és szívesen elutazna Spanyolországba, vagy akár Törökországba is.

Amikor arról kérdeztem Anikót, hogy mi a legőrültebb dolog, amit eddig életében csinált, azt felelte, hogy részt vett egy katonai légi bemutatón. És ő is benn ült a parádézó helikopterek egyikében. A fiatal lány szerint hatalmas adrenalin bomba, és örül, hogy nem hagyta ki.