Lelkes kezdő

2014-06-10 07:00:00 tiszai

hírkép

Petráék az interneten találták meg a Diamond Models RiverCast-ot. Nem telt sok időbe és a gyönyörű lányt hamar behívták egy fotózásra.

 



A 15 éves lány jelenleg egy fodrásziskolában tanul, egy négyéves képzésen. Nemrég költözött fővárosunkba családjával, de amilyen gyakran tudnak ellátogatnak vidékre.

Petrának rengeteg barátja van. Saját bevallása szerint könnyen ismerkedik meg új emberekkel, és több barátját is így szerezte. A hétvégét többségében velük tölti: koncertekre,bulizni járnak.

Petra nagyon szeret görkorizni, két évig pedig focizott is. A focinak is szintén sok barátot köszönhet. Emellett négy évig zongorázott is, csak költözésük miatt abbahagyta. De hamarosan szeretné folytatni.

Ilyen fiatalon még Petra is keresi önmagát és jellemzi a kezdők lelkesedése is. A fodrászkodást nemrégen kezdte el tanulni, de már most nagyon szívesen csinál barátnőinek frizurát. A modellkedéssel kapcsolatban is lelkes: először Magyarországon, majd pedig külföldön szeretne ismertségre szert tenni.

Petra a természetes szépségápolást helyezi előtérbe. A szépségipar csillogása olykor hamis, és tele van mű, agyoncicomázott "szépségekkel". Mivel Petra természetes szépség, így nincs szüksége semmi ilyenre és ezt szerencsére tudja is magáról. A fodrászatban is inkább a természetes alapanyagú termékeket részesíti előnyben. A modellek világában is a természetesség kihangsúlyozására törekszik.