Életem legkomolyabb munkája

2012-04-28 09:51:00 szorenyi.p

hírkép

Elképesztő szerencséje, pontosabban tudása van Panajoth Dávidnak. Az itthon már sztárnak számító modell kemény munkája meghozta gyümölcsét. Egy igazi világmárka bemutatóján vehetett részt. Több ezer dolláros ruhákban pózolhatott.



A Marc Jacobs show-ra többfordulós castingon vezetett az út. A rengeteg modell közül mindössze hatot választottak ki, és köztük volt a Rivercast sztárja is. A márkáról tudni kell, hogy teljesen egy szinten van az a Guccival, Louis Vuitonal vagy Dolce Gabbanával. Éppen ez kiváló referencia Dávidnak a későbbi karrierje során.

A show-t Kuala Lumpur legnagyobb és legelegánsabb bevásárlóközpontjában, a Pavillionban rendezték. 40 perces volt és mindenki 2 öltözéket mutatott be. A közönség technóra és persze a a high-fashion ruhákra tombolt. Több ezer ember gyűlt össze.

A bemutató 9-kor ért végett, de az utána következő party éjfélig tartott. Dávid teljesen feldobódottan írta a Világszámnak: nagyon nagyon örülök ennek a munkának, és annak hogy az egyik leghíresebb divattervező ruháit mutathattam be.