Belevaló, bevállalós, balatoni lány

2014-06-12 07:00:00 tiszai

hírkép

Zsófi szereti a pörgést, nyitott az új és extrém dolgokra.



Amikor arról kérdeztem a 23 éves lányt, hogy mit szólna egy bungee jumpinghoz most azonnal, mosolyogva vágta rá, hogy rendben.

Zsófi szívesen próbálná ki a wake board-tól elkezdve a bázisugráson át szinte mindegyik extrémsportot. A hamarosan diplomázó lány a pörgős életet szereti: nem híve a munka utáni punnyadásnak.

A modellkedést két éve kezdte hobbi szinten a Diamond Models RiverCast-nál. Castingokon, szépségversenyen is részt vett már. Mindenképp szeretett volna belekóstolni a modellek csillogó világába.

Nyáron, vérbeli balatoni lányként, a legtöbb idejét a magyar tenger mellett tölti. Zsófi azonban nem hasat sütettni és vízibiciklizni jár a strandra,hanem dolgozni. Jelnelegi célja ugyanis, hogy külföldön szerencsét próbálva, sikerüljön munkát és anyagi hátteret szereznie jövőbeli terveihez. Hogy mik lennének azok? A szokásos ház,kocsi, egyéb mellett szívesen megtanulna oroszul és imád fesztiválozni is.

Nagy vágya, hogy New Yorkba, vagy Barcelonába eljusson. New Yorkot értem, hiszen a pörgős lánynak melyik város lehetne a legjobb, mint az amelyik sosem alszik? És miért Barcelona a másik? Zsófi imádja a művészeteket.Gimisként még képzőművészeti iskolába készült, de végül máshogy alakult a helyzet. Még most is szívesen rajzol, fest és gyakran jár kiállításokra.