Svájcba húzza szíve

2014-06-14 07:00:00 tiszai

hírkép

Bernadett nemrégiben szerezte meg diplomáját, de már biztos lábakon áll az életben. Jó ideje önellátó.



Bár még csak 23 éves, Bernadettnek már saját lakás, kocsija, önálló élete van. A fiatal lány természetesen megdolgozott sikereiért.

Egy éve diplomázott nemzetközi kapcsolatok szakon és jelenleg munkát keres. Mivel friss,energikus és fiatalos munkaerő, biztos vagyok benne, hogy hamar fog is munkát találni magának. A Németországban irodai asszisztensként eltöltött idő pedig jó referenciát szolgáltat. Szakmájában nagyon fontos a nyelvismeret, ezért Bernadett a meglévő angol és német nyelvtudása mellé szeretne még néhány nyelvet magáénak mondani. Most barátkozik az olasszal, de a spanyol és portugál is érdekli. Ha lehetősége adódik, legalább öt-hat nyelvet szeretne üzleti kommunikációs szinten elsajátítani.

Bernadett imád utazni. Európa majdnem összes országában járt már, de jelenleg Ibizáért fáj a szíve. Nagyon reméli, hogy nyáron eljuthat oda.

A szíve pedig kétszeresen is külföldre húzza: nemcsak az ibizai bulik, de Svájc is vonzza. Nem a gazdasági vonala, sokkal inkább az ott dolgozó vőlegénye miatt utazna Svájcba.

A modellkedéshez is régi kapcsolat fűzi. 13-14 évesen végzett el egy modelltanfolyamot, de utána valahogy szünetelt a dolog. Portfólióját a tavalyi évben csináltatta a Diamond Models RiverCast-nál. 2010 óta ugyanis Maklári Tóth Attila bombázta a leveleivel Bernadettet, hogy jelentkezzen hozzájuk fotózásra. A lány végül beadta a derekát, és nem is tette rosszul. A képek önmagukért beszélnek.