Pelenkásként kezdte

2014-06-15 06:00:00 tiszai

hírkép

Cinita a napokban fog érettségizni, majd ezt követően színészi pályájára fókuszál



Még csak most 18 éves, de már konkrét elképzelései vannak a jövőt illetően. Már gyerekként érdekelte a modellkedés, színészkedés. Kisgyerekként tagja volt színjátszóköröknek és akkor kezdett el a tánccal is foglalkozni. Cintia ugyanis gyerekkora óta táncol, több fellépésen is volt már. A társastánctoktól kezdve a jazz baletten át rengeteg dolgot kipróbált és végül a hip-hop és break mellett tette le voksát, körülbelül öt éve.

Barátai, szülei is támogatják színészettel kapcsolatos elképzeléseit. Cintia elmesélte, hogy már totyogósként is imádott szerepelni: mindig utánozta a színészeket és modelleket a tévében. Ahogy a kifutón sétáló modellek lépkedtek hosszú, uszályos ruhájukban, úgy ő is talált magának valamilyen anyagot, amit maga után húzva utánozta a modelleket.

Cinti mindig is ki akarta próbálni a modellkedést, látni, hogy vajon elég rátermett-e. Több castingon és szépségversenyen is részt vett már. Tiniként sokan csúfolták, ami miatt kevés önbizalma volt, de szerencsére ez ma már nincs így. A Diamond Models RiverCast által készített fotóknak és Cintia személyiségének köszönhetően, a fiatal lány ma már mosolygósan néz bele a tükörbe és magabiztosan jár-kel.