Fejmosás a szépségiparban

2014-06-17 07:00:00 tiszai

hírkép

Kiss Milán mindig is a külsejéből szeretett volna megélni. Mindenképpen a szépségiparban szeretne elhelyezkedni, ezért is tanul fodrásznak a modellkedés mellett.



A fodrászok körében nem olyan egyszerű érvényesülni- vallja Milán. A legjobb talán az, ha külföldre utazik az ember és ott kezd neki a fodrászkodásnak, vagy fodrászversenyeken vesz részt, hogy minél többen megismerhessék munkáit.

Milán mindig is adott a külsejére, így nem gondolkodott sokáig, és amikor lehetősége lett rá, belevágott a modellkedésbe és elkészítette első portfólióját a Diamond Models RiverCast-nál. Már több divatbemutatón és fotózáson is részt vett, és tapasztalatai alapján a fotózás mellett tette le a voksát.

És ha már a divatnál tartunk: Milán imádja a külföldi és hazai divatmárkák ruháit. Egy fiatal magyar divattervező kollekciójából pedig be is gyűjtött magának egy matyó hímzéses kabátot.

Nem csak azt szereti, ha ő áll a rivaldafényben, hanem azt is, mikor neki kell valakit rivaldafénybe állítani: Milánt az újságírás is érdekli. Ehhez az első lépést már meg is tette, ugyanis hamarosan megkezdi gyakornoki állását egy magyarországi divatlapnál. Ugyanakkor vannak nagyobb tervei is: szeretne egy férfiaknak szóló lapot újraéleszteni Magyarországon. Ebben minden benne van, amit tudni kell egy modern, divattal foglalkozó férfinak: hogyan élj egészségesen, mit sportolj, mit vegyél fel, ha moziba vagy színházba mész. Milán sokat edz, fontos neki a divat, egészségen él és mindig tudja, hol a legjobb buli. Tehát egy ilyen kaliberű lapnak ki is lehetne jobb főszerkesztő?